Beau-Ann is geboren op 30 mei 2009 in Almere. Het was al snel duidelijk dat zij haar weg zou vinden in de sport. Op zwemles ging ze als een speer en met haar jonge leeftijd van pas 6 jaar had zij al ABC op zak. Daarna besloot ze door te gaan voor haar zwemvaardigheid 1, 2 en 3. Op 8 jarige leeftijd heeft zij ook haar zwemvaardigheid 1, 2 en 3 behaald. Een echte doorzetter.. Óp naar het duikbrevet!

Naast kickboksen zat ze ook op pianoles en Beeldende Kunst waar ze erg veel plezier in heeft gehad. Je zou haar een duizendpoot kunnen noemen..

Op school presteert Beau boven niveau. Vooral op het gebied van rekenen scoort zij erg hoog. In plaats van verhaaltjes voor het slapen gaan, vindt Beau het doen van sommetjes erg leuk, of doet ze een aantal setjes sit-ups. Een aparte manier om in slaap te vallen, maar ach.. Ze volgt het Dalton onderwijs omdat deze het best aansluit bij haar opvoeding, maar zeer zeker ook bij haar karakter; sterk, leergierig, adrem, nieuwsgierig, sociaal én verantwoordelijk.

Beau begon op 6-jarige leeftijd met kickboksen. Helaas beviel de eerste kickboksschool haar niet en bij de tweede kickboksschool verloor ze haar enthousiasme omdat van wedstrijden vechten nog geen sprake was (ondanks de belofte waardoor ze ook overstapte van de eerste naar de tweede school) i.v.m haar jonge leeftijd.

Ze was in totaal nog geen drie maanden bezig, dus dan denk je; missie mislukt, op naar een andere sport.


Beau-Ann July Mae Roelvink
Goldenchild Beau

Ranked #3 Nederland K1 (7/8/9 jarigen <25kg)
Ranked #3 Duitsland K1 (7/8/9 jarigen <25kg)
Ranked #3 Europa K1 (7/8/9  jarigen <25kg)
Ranked #3 Wereld K1 (7/8/9 jarigen <25kg)

Leeftijd: op dit moment 10 jaar
Gewicht: +/- 30kg
Lengte: 130cm

2 tegenstanders hebben afgezegd (3e partij Selina Mulder en 5e partij …)

Vecht sinds: medio maart 2017
Vecht nu bij: Ropie’s Gym Almere


 

Tot Beau op haar 7e  (na 1 jaar rust) plots weer wilde beginnen, en zo terecht kwam bij Fightmasters.  Onder leiding van Harold Deekman ging Beau binnen 2 weken trainen van 1, naar 2x per week en vrijwel direct al naar 3x per week. Omdat ze graag 4x p.w. wilde trainen, is ze thuis zelfstandig het e.e.a gaan oppakken.

Na 1,5 maand trainen bij Fightmasters had zij al haar 1e gevecht! Geen demo, nee, een echte partij. Zo trots als een pauw, heeft ze keihard getraind, ondanks de koorts.. Huilend drukte ze verder op in de les, en met een TKO in de 2e ronde heeft zij deze partij dan ook gewonnen!

Hiermee is zij de jongste pupil ooit bij Fightmasters die een échte partij gevochten heeft.

Direct na start van de 2e ronde staakte de scheidsrechter het gevecht en had Beau de beker die ze zo graag wilde.

De video’s kun je vinden in haar media-galerij, op Youtube of Instagram onder de naam GoldenchildBeauⒸ.

Beau-Ann let goed op haar voeding, geheel uit eigen wil. Gezond leven doen wij sowieso, maar Beau weegt ook echt af of ze meer snoep neemt, of genoegen neemt met wat ze op heeft. Wij eten thuis flexitarisch, wat een bepaalde discipline vereist. Een discipline die haar prima afgaat. Om aan alle voedingswaarden te komen, gebruiken wij eiwitten. Iets wat bij kickboksen en andere sporten altijd een welkome en geheel veilige aanvulling is.

Thuis heeft Beau een bokszak, speedball, kettlebel, een springtouw, opdruk steunen, pads, een optrekstang & dumbel.
Spelen doet ze graag buiten (spelen, klimmen, BMXen etc.), maar net zo snel zie je haar ineens met kettlebel oefeningen doen in de tuin. Ze gaat er echt voor, voor de volle 200%.

Het logo van Beau-Ann [GoldenchildBeau©] is een doodskop. Dit lijkt in eerste instantie een beetje heftig, maar wij vatten het leven graag luchtig op. Het logo staat symbool voor haar vechtersmentaliteit. Beau-Ann is er niet op uit om haar tegenstander buitensporig pijn te doen.

Door haar enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft Beau al diverse sponsoren/partners. Zij betuigen hun steun allen op hun eigen manier. Zo betaalt Laser&Zo de kosten van een wedstrijd, en helpt FreshyMedia ons m.b.t de technische kant van de website. Maar ook haar 1e internationale sponsor uit America heeft zich bij ons aangesloten: Quentin Jones (Texas). Sinds Feb. 2018 zijn daar SOXS.co en DLUX DESIGN Eindhoven bijgekomen. In April 2018 kwamen daar MijnBitje.nl en TOYZ HAIRSTYLIST bij. Mei 2018 meldde BIZARR en Strong Sports Nutrition zich als nieuwste sponsor, waar wij erg blij mee zijn! Juni 2018 is hier Freezlab Amsterdam bijgekomen. Een maand later, in juli, is DIYsign.nl bij ons aangesloten. Eind feb. 2019 voegden zowel DJ school Beatz als BULBBY zich bij ons, waar we ontzettend blij mee zijn. Meer info over hen, hun producten, diensten en aanbod, actie’s en andere leuke weetjes op mijn Instagram #GoldenchildBeau. In juli 2019 kwam hier Garden of Scents bij.

Enkele sponsoren zijn al níet meer met ons samen, toch laten we ze staan omdat de samenwerking goed ging, alleen soms verschil je van zakelijke mening na verloop van tijd.

Op 22 okt. 2017 heeft ze deelgenomen aan het Wereld kampioenschap K1, is daarmee als 3e geëindigd. Een hele prestatie na pas 6 maanden les! Nog geen jaar bezig en ook al 3e van Nederland, Duitsland en Europa.


Schema Beau:

  • Maandag: School tot 15u, soms kickboksen van 18.45 – 19.45
  • Dinsdag: School tot 15u en zangles van 16.20 – 16.50
  • Woensdag: School tot 12u, MMA van 19.30 – 20:30
  • Donderdag: School tot 15u, Taekwondo (of MMA) van 19:00 – 20:00 en soms daarna nog een uur
  • Vrijdag: School tot 15u, kunst van 15.30 – 17u en kickboksen van 18.45 – 19.45
  • Zaterdag: Vrij
  • Zondag: Vrij

“Ik ben gek op de kleur turquoise, pop muziek, op rapmuziek maar absoluut niet op meisjes muziek. Ik houd van rijst, pasta en vooral op fruit. Muziek, dansen en natuurlijk zwemmen en kickboksen/MMA vind ik geweldig om te doen. Schilderen, tekenen en andere manieren van beeldende kunst zijn ook een passie van mij. Omdat mijn moeder muziek erg belangrijk vindt, zat ik een jaar op pianoles wat ik zelf overigens verrassend leuk vond! Ik heb veel vrienden en vriendinnen, maar mijn beste vriendinnen zijn Elvira, Carmen & Esmee, Tom van Home Alone en Paris (mijn sparringpartner).

Liefs, Beau-Ann.”

Deel mijn site met je vrienden:
RSS
Email me
GO to my YouTube
GO to my Instagram