Vroeger werd ik gepest. Door de liefde die ik vond in kickboksen ben ik lichamelijk & mentaal sterk geworden en is het pesten gestopt.

Ik wil graag in 2019 een aantal weken naar Thailand om intensief te trainen en aan mijzelf te werken  Omdat ik graag mijn snelheid en explosiviteit wil verbeteren & Thailand daar de juiste traingskampen voor heeft, kan ik met veel nieuwe ervaringen terugkeren naar Nederland.

Wie helpt mij? X Beau-ann ♡

Ga naar:

https://www.gofundme.com/op-naar-trainingskamp-thailand

Je kunt met creditcard via de site doneren, maar wanneer je liever een bankoverschrijving doet, met Paypal betaalt, met skrill betaalt óf cash een donatie doet, kan dat ook. ALLE donatie’s zetten wij in onze GoFundMe pagina zodat iedereen de voorgang kan bijhouden.

Als je naar de webshop gaat kun je ook doneren ♡

ING: Beau-Ann Roelvink NL11INGB0659982099

Paypal: info@GoldenchildBeau.nl

SKRILL: info@GoldenchildBeau.nl

Cash: email ons even

Vermeld a.u.b. altijd dat het om een donatie voor Thailand gaat ♡

Deel mijn site met je vrienden:
RSS
Email me
GO to my YouTube
GO to my Instagram